Cerdanya, una vall del Pirineu, amb les seves muntanyes, amb els seus boscos i prats, rius i torrents, conreus i pastures, aire pur i impressionants paisatges, és molt més que una postal.
La inquietud, la voluntat, el treball i l’esforç ha mogut a un gran grup de persones a fer un pas endavant i comprometre’ns amb el nostre territori, posant-hi cares visibles, vivències i experiències. Som empreses ramaderes, agricultores, recol·lectores, elaboradores, restauradores, hostaleres i comerciants de Cerdanya que ens hem unit amb l’objectiu comú de donar a conèixer els nostres productes i plats.
Volem donar a conèixer el que fem i com ho fem, volem explicar-vos el motiu pel qual els nostres productes i la nostra cuina tenen aquesta gran qualitat que els caracteritza. Els productes són un mirall de qui els produeix, de la dedicació i l’esforç de les persones i de l’entorn on es produeixen. Cerdanya és una vall amb un gran potencial agrícola i ramader i amb un paisatge que enamora, amb gent que innova i alhora treballa de manera tradicional i on es fusiona la salut, l’esport, l’alimentació saludable i la sostenibilitat. Cerdanya terra de fusió entre la tradició i l’avantguarda; terra on el paisatge es cultiva amb les mans, on els plats fan olor de vall, on els productes agroalimentaris tenen noms i cognoms, història i entitat pròpia.