baner visites pages

L’Associació Agroalimentària de Cerdanya volem compartir l’experiència de com és la vida a pagès i com produïm i elaborem els nostres productes, enguany serà un Vistes a pagès més reduït, però amb moltes ganes de compartir. Les explotacions són la nostra raó de ser i volem garantir una visita amb les màximes mesures de seguretat possibles a dins les nostres instal·lacions.

Us proposem les següents visites, tot esperant que gaudiu i aprofiteu l’experiència.

- PLACES LIMITADES!! No s’accepten visites sense reserva prèvia i pagament al web. -

Les visites podran ser anul·lades per inclemències del temps, per un fet de causa major si així ho determinen les explotacions o per no assolir el mínim de visitants, en aquests casos es reemborsarà l’import de la visita als usuaris. Qualsevol anul·lació feta pels usuaris no comportarà el reemborsament de l’import de la visita. La responsabilitat de la visita és exclusiva de cada explotació.

Tria la teva visita a pagès


Calendari de visites

Trumferia de Cerdanya

Contacte: Teresa Torner

Telèfon: 679 94 97 09

Correu electrònic: patataecologica[@]gmail.com

Adreça: Finca Mas Montagut, Camí del riu,  s/n

Població: Fontanals de Cerdanya

Més informació de TRUMFERIA de CERDANYA

Com arribar a Trumferia de Cerdanya:

Sortim de la rotonda del Hoquei a Puigcerdà direcció Age fins arribar a Vilallobent, trenquem a la dreta direcció Fontanals fins a trobar a la dreta el camí del Segre i un cop al final de la baixada seguim a la dreta pel Camí del riu fins a l’entrada de la finca del Mas Montagut, allà caminem 100 metres fins a La Trumferia, on t’esperem!!

Podem fer la visita amb aquests idiomes: català, español i français.

trumferia de cerdanya

Una iniciativa amb el suport de:

logos visites a pages