baner visites pages

L’Associació Agroalimentària de Cerdanya volem compartir l’experiència de com és la vida a pagès i com produïm i elaborem els nostres productes, enguany serà un Vistes a pagès més reduït, però amb moltes ganes de compartir. Les explotacions són la nostra raó de ser i volem garantir una visita amb les màximes mesures de seguretat possibles a dins les nostres instal·lacions.

Us proposem les següents visites, tot esperant que gaudiu i aprofiteu l’experiència.

- PLACES LIMITADES!! No s’accepten visites sense reserva prèvia i pagament al web. -

Les visites podran ser anul·lades per inclemències del temps, per un fet de causa major si així ho determinen les explotacions o per no assolir el mínim de visitants, en aquests casos es reemborsarà l’import de la visita als usuaris. Qualsevol anul·lació feta pels usuaris no comportarà el reemborsament de l’import de la visita. La responsabilitat de la visita és exclusiva de cada explotació.

Tria la teva visita a pagès


Calendari de visites

Montmelús

Contacte:  Helena Guillén
Telèfon: 630 283 971
Correu electrònic: helena_gd88 [@] hotmail.com
Adreça: 17539 Ger, Girona, Catalunya

Més informació sobre la formatgeria de Montmelús

Com arribar a Montmelús:

Per arribar a la granja de Montmelús, heu d'anar fins a Gréixer, al municipi de Ger. Pujant pel carrer Major, heu d'agafar el primer trencant a la vostra dreta, pel carrer de Montmelús. A pocs metres, comença a ser una pista de terra que haureu de seguir durant uns 4 km, fins arribar al poble de Montmelús. Veureu que hi ha 3 cases, dues en runes, i la tercera és on vivim nosaltres. Aparqueu i 800m més amunt trobareu la granja. (Només si és necessari, podeu arribar en cotxe fins a la granja).

Podem fer la visita amb aquests idiomes: català, español i english.

formatgeria montmelus formatge lactic cabra Origen Cerdanya 3

formatgeria montmelus formatge lactic cabra Origen Cerdanya 5

formatgeria montmelus formatge lactic cabra Origen Cerdanya 6

Una iniciativa amb el suport de:

logos visites a pages