Marca de garantia

ORIGEN CERDANYA

Som productors, elaboradors, restauradors, hostalers i comerciants de Cerdanya que ens hem unit amb l’objectiu comú de donar a conèixer els nostres productes i plats sota el paraigua d’una marca de garantia que ens identifiqui de manera conjunta.

Tradició, fusió i avantguarda

Volem donar a conèixer el que fem i com ho fem, volem explicar-vos el motiu pel qual els nostres productes i la nostra cuina tenen aquesta gran qualitat que els caracteritza. Els productes són un mirall de qui els produeix, de la dedicació i l’esforç de les persones i de l’entorn on es produeixen. 

Coneix-nos més

PRODUCTORS

Els productors que formem part de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya som gent amb compromís amb el territori i amb la qualitat dels nostres productes.

Coneix-nos més

ELABORADORS

Som persones que transformem els productes com s’ha fet tradicionalment a Cerdanya, ens ho fem tot nosaltres als nostres obradors, treballant per donar valor afegit als productes primaris bàsics.

Coneix-nos més

Origen Cerdanya

Lybica

Cervesa artesana de Cerdanya

Detalls del producte

Lybica

Cervesa artesana de Cerdanya

Detalls del producte

RESTAURADORS

Els restauradors que formem part de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya som un col·lectiu compromès amb el territori, que apostem de forma decidida per la qualitat i pels productes Km0, que volem donar a conèixer i promocionar la vall de la Cerdanya mitjançant la nostra cuina i el nostre saber fer.

Coneix-nos més

Cal Torru

Rossinyols de Cerdanya

Product Details

HOSTALERS

Els hostalers que formem part de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya oferim als nostres allotjats els millors productes agroalimentaris que ens ofereix la vall ceretana.

Coneix-nos més

Cal Calsot

Casa Rural a Cerdanya

Product details

Les explotacions agrícoles i ramaderes cerdanes obren les seves portes per donar l’oportunitat als visitants de conèixer quin és el seu dia a dia i com aconsegueixen que els productes agroalimentaris cerdans tinguin la qualitat excepcional que els caracteritza.

Vols participar-hi?

Mapa de localització

Productors, elaboradors, comerços, restauradors i hostalers

En aquest mapa trobareu tots els socis de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya, començant pels llocs on es produeixen els nostres productes, passant pels obradors on s’elaboren, els restaurants i allotjaments on podreu tastar-los i els comerços on podreu comprar-los. No perdeu l’oportunitat de gaudir dels autèntics sabors de Cerdanya.


Aconsegueix promocions d'Origen Cerdanya

Subscriure'm ara a notícies i ofertes

Tens preguntes?

Demana'ns informació, tant si ets consumidor com ets una empresa que vol incloure el teu negoci a Origen Cerdanya

Llegeix les FAQ

Una iniciativa de:

Logotip del Consell Comarcal de la Cerdanya
Consell Comarcal de la Cerdanya

www.zonamultimedia.cat

Amb el suport de:

DIPUTACIÓ DE GIRONA
DIPUTACIÓ DE GIRONA
Logo del Servei d'Ocupació de Catalunya
Servei d'Ocupació de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Ministerio de empleo y seguridad social
Ministerio de empleo y seguridad social

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local